Tapahtumapalvelu

Tyky-/asiakaspäivät

Vahvista työpaikkasi tiimihenkeä samalla rentoutuen arkirutiinien ulkopuolella. Tai tarjoa asiakkaillesi erilainen messupaikka tutustua tuotteisiisi. Tarjoamme tilat, ruokailut sekä ohjelmaa. Saatavilla olevia aktiviteettejä tapahtumiin ovat muun muassa savusaunan lämmittäminen ja ratsastusretket.

Kokoukset

Pidä kokous Rahikkalan tilan rauhassa, poistumalla hetkeksi muusta maailmasta. Rahikkalan tilan salissa on tilaa noin 22 osallistujalle. Tarjoamme kokouksiin tilat, tarjoilut ja tarvittaessa majoitukset.

 

Retket

Jylkynkivi lumikenkäretki: Patikointi Suomenselän lumisissa vaaramaisemissa lumikengillä Herpmanin poikain kivikappelille. Sieltä jatketaan lähistön kodalle, jossa syödään eväät. Ryhmän koko on 4-6 henkilöä ja lumikenkäretket toteutetaan tilauksesta lumien aikana. Retki kestää yhteensä noin 3 tuntia ja patikointimatkaa on suunnilleen 2 kilometriä.

Herpmanin poikain kivikappeliretki: Kulttuurinnälkäisille tarjoamme seutukunnan historiaa sitä tuntevan oppaan kanssa. Kiertokävely Jylkynkivelle ja Herpmanin poikain kivikappelille, joka sijaitsee näköetäisyydellä Rahikkalasta. Kappelilta voi nähdä kirkkaalla säällä Jyväskylään asti. Kävelyretken päätteeksi Rahikkalan tilalla tarjotaan välipala. Retken kesto on noin 2 tuntia ja kävelymatkaa tulee noin 1,5 kilometriä (vaihtoehtoisesti voidaan suorittaa myös linja-autolla).

 

Yhteistyökumppanimme

http://www.kokkomaentalli.net/ - Kokkomäen talli