MONTEN REILU KUSKI-kilpailu 2016

Käyttäjän Eeva Lindqvist kuva
Viime kesänä Suomenmaassa aloittanut uusi Monten Reilu Kuski-kilpailu jatkuu tänäkin vuonna, kilpailuaikaa on hieman pidennetty ja se alkaakin tänä vuonna jo heti huhtikuun alusta. Nyt viimeistään taas ajotavat tarkkailuun! Ohessa Monten Reilu Kuski-kilpailun uudistuneet säännöt.
Pistelaskutilanteen kehittyminen löytyy www.rahikkalantila.fi sivustolta.
 
MONTEN REILU KUSKI-säännöt
 
Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki ohjastajat, jotka osallistuvat Monten Reilu Kuski-lähtöihin. 
 
Kilpailussa on mukana kaikki Suomen totoraveissa ajetut monte-lähdöt paitsi poni-monte lähdöt. Pisteet kilpailussa lasketaan ajalta 1.4.2016-31.8.2016. Eniten pisteitä kerännyt ohjastaja on voittaja. Vain Ravi Club Ry voi muuttaa tämän kilpailun sääntöjä.
 
Ohjastajalle lasketaan pistetaulukkoon pisteet 10 eniten pisteitä antavasta kilpailusta seuraavasti sijoitusten mukaan voitosta alkaen 16-12-10-9-8-7-6-5-4-3-2-loput sijat 1 piste. Hylätty ja keskeytys antavat 0 pistettä. Sakko ohjastajalle nollaa kyseisen kilpailun sijoituksesta saadut pisteet, varoitus vähentää 5 pistettä. Ajo-/kilpailukielto nollaa kaikki ohjastajalle siihen asti kertyneet pisteet. Lopullisessa pistelasku-tasatilanteessa ratkaisee parempi paras sijoitus. Sen jälkeen paras toiseksi paras sijoitus jne. Mikäli sijoitukset ovat edelleen tasan, ratkaisee arpa.
 
Kilpailun voittaja palkitaan Ravi Club ry:n matkalla Prix de Cornulieriin, loppukilpailupalkinto tarkistetaan vuosittain. Kilpailun toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan tuotepalkinnoin. Palkinnot ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi myydä, vaihtaa eikä luovuttaa toiselle. Mikäli voittaja ei halua vastaanottaa palkintoa, jää se järjestäjälle.
 

Kommentit

Lisää uusi kommentti