Juhlapalvelu

Järjestämme ryhmille pito-, kahvila- ja ruokailupalvelua ympärivuotisesti. Asiakaspaikkoja tilaltamme löytyy 70. Tarjoamme keskisuomalaisen pitopöydän kauden antimista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhdessä miten juhlastanne saadaan halutunlainen.
 

Häät

Viettäkää elämänne suurin ja tärkein juhla romanttisessa häätalossa Rahikkalan tilalla. Juhlistakaa avioliittoanne laajan puutarhan keskellä, poissa keskustan hälinästä ja vilskeestä. Tarjoamme teille täydellisen keskisuomalaisen pitopöydän kauden antimista toiveitanne kunnioittaen. Häävalssi on mahdollista tanssia puutarhassa olevalla tanssiterassilla orkesterin soittaessa ala-kuistilla.

Vihkipaikaksi voitte esimerkiksi valita kauniin, vanhan puukirkon joko Keuruulta (16 km päässä tilalta) tai Petäjävedeltä (23 km päässä tilalta). Persoonallisempi vihkipaikka puolestaan löytyy näköetäisyydeltä Rahikkalasta, Herpmanin poikain kivikappelilla.

http://www.keuruunseurakunta.fi/?page_id=278 - Keuruun vanha puukirkko

http://www.petajavesi.fi/kirkko/ - Petäjäveden vanha puukirkko
 

Valmistujaisjuhlat

Ylioppilas, ammattioppilaitoksesta tai korkeakoulusta valmistunut: Valmistumista kannattaa ja saa juhlia! Tarjoamme haluamanne mukaisesti pito-, voileipä- tai kahvipöydän.
 

Rippijuhlat

Rippijuhla on nuoren oma juhla, mikä kokoaa suvut yhteen. Rippijuhlasta jää kaunis muisto nuoren muistipankkiin. Tarjoamme kiireettömän sukujuhlan pito-, voileipä- tai kahvipöydän merkeissä.
 

Syntymäpäivät

Rahikkalan salissa on juhlittu 1-vuotissyntymäpäivistä ylöspäin aina sinne asti, jolloin ikä ei ole enää pääasia vaan tärkeintä on itse juhla. Vietä syntymäpäiväsi ruokaillen, seurustellen tai musisoiden Rahikkalan tilan pianolla säestäen. Muista myös reippaiden ja rentojen syntymäpäivien ohjelmanumeroiksi erilaiset aktiviteetit. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.
 

Pikkujoulut

Talvinen hämärä laskeutuu pihapiiriin, kynttilöiden pehmeä valo kutsuu sisälle lämpimään ja ovella tuoksahtaa jouluiset tuoksut: vastapaistettu kinkku, glögin mausteet ja tumman vihreä, aito joulukuusi. Joulu on vallannut Rahikkalan punaisten tonttujen kera, pikkujoulut voivat alkaa! Ota yhteyttä, niin järjestämme yrityksellenne tai ryhmällenne unohtumattomat pikkujoulut.